Flaminia Moon Stone

Flaminia Moon Stone is een natuursteenlook serie die indruk maakt. Voor een chique uitstraling en natuursteen op je vloeren ga je voor deze prachtige tegelserie. De serie heeft een heel uitgesproken stijl die nauwelijks van echte natuursteen te onderscheiden is. De Moon Stone serie bestaat uit een grijze en zwarte variant en heeft één formaat. Geniet van natuursteen in je woonkamer, keuken, hal en badkamer op je vloer met het gemak van keramiek. Kom langs om deze prachtige design tegelserie uit Italië te bekijken. 

Let op
: deze tegels zijn niet meer leverbaar, maar hebben nog vele andere prachtige natuursteenlook tegels in huis. Bekijk ze hier.

Serie Moon Stone

Natuursteenlook

2 kleuren

1 formaat; 60×60

Mat

Structuur

Kleuren
 

Grey Moon

Dark Moon

Verkrijgbaar in 2 kleuren: Grey Moon en Dark Moon in 60x60

Flaminia Moon Grey Moon
Grey Moon
60×60
Flaminia Moon Dark Moon
Dark Moon
60×60

Kom naar de showroom voor de sfeervolle serie Flaminia Moon Stone

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de mooiste tegelseries van Flaminia bekijken. Prachtige keramische tegels geïnspireerd door de natuur voor wanden en vloeren. De gerenommeerde fabrikant uit Italië maakt sinds vele jaren prachtige en moderne keramische design tegels van hoge kwaliteit. Laat u verrassen door de variatie en sfeervolle looks in deze collectie. U kunt hierboven alle tegels van de Flaminia Moon Stone alvast bekijken. Naast deze prachtige serie hebben we ook andere series van dit merk in huis. Wat u ook mooi vindt, we helpen u graag verder met een helder advies en mooie tegel combinaties. Kom langs in onze showroom, u bent van harte welkom. Meer weten over de trend natuursteenlook tegels, bekijk ons pagina trend voor inspiratie.

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!